Om mig

Kontakt

Velkommen til min side

Kære du,

 

Jeg har lavet denne side til dig. Fordi jeg egentlig bare gerne vil gøre det, jeg er bedst til. Fordi jeg vil gøre mit til, at så mange mennesker som muligt har det så godt som muligt. Det kan også være dig. Fordi jeg gerne vil hjælpe, hvor jeg kan.

 

Det har taget lang tid at komme hertil. Jeg har gjort mig mange erfaringer - både de gode og de triste - og de har alle gjort mig til den, jeg er i dag - også de mest forfærdelige erfaringer, for de har også ret. Det var hverken sjovt eller rart, men det var en del af mit liv, en del af finde hjem til mig selv og blive den, jeg er i dag - og som jeg dybest set altid har været. Nu kan jeg gøre det, jeg er bedst til. Nu har jeg også modet til det.

 

Jeg har haft angst i flere og lange omgange. Jeg har været så ensom, at jeg egentlig helst bare ville forsvinde og dø. Jeg har iagttaget og deltaget i vores samfund gennem mange år, og det har gjort mig ked af det. Det gør mig stadig ked af det.

 

Nu handler jeg på det. Jeg ved, at jeg vil bruge min tid på at gøre verden til et lidt bedre sted for dig og dine, mig og mine, så mange som muligt. Jeg er drevet af tanken om et paradigmeskift - en ny og mere kærlig og rummelig måde at møde et andet menneske på.


Jeg har beskæftiget mig i og omkring psykiatrien. Så: Jeg vil gerne affolke psykiatrien. Fordi jeg dybest set mener, at når et menneske møder psykiatrien, så har vi undladt at handle og hjælpe tilstrækkeligt alt for længe. Vi kan sagtens blive bedre til at hjælpe hinanden, menneske til menneske. En af vejene dertil er chok release-metoden. Det er nødvendigt at handle nu, når forskningen viser, at uforløste barndomstraumer giver syge voksne, både psykisk og fysisk. Dette er mit teoretiske afsæt.

 

Vi ses derude!


Læs artiklen, der blev lavet, da jeg startede mit firma op:

https://sn.dk/Taastrup/Pia-forloeser-chok-og-traumer-i-ny-klinik/artikel/819612

Om mig

   Højdepunkter

 

  • Certificeret Chok Release Master
  • Forsker gennem fem år i bivirkninger af psykofarmaka
  • Bestyrelsesmedlem i Stemmehørernetværket i Danmark
  • Adskillige kurser om at arbejde med stemmehøring og paranoia
  • Erfaring som sundhedsfaglig medarbejder på botilbud
  • Uddannet biolog
  • Fulgt kurset Low Arousal 2 - metodemanual til forebyggelse af vold og fremme af trivsel på bosteder
  • Mor til to

feona

 

f orandring

e tik

o msorg

n ysgerrighed

a nsvarTilmelding til

nyhedsbrev på vej..

KONTAKT MIG

Pia Brandt Danborg 

Spættevænget 20, Ejby

4623 Lille Skensved


CVR 38 69 53 47

21 48 91 42

ÅBNINGSTIDER

Der er åbent for chok release-behandlinger efter aftale. Vi kan enten mødes i mit lokale i Hearthouse, eller jeg kan komme til dig, hvis det er mere trygt.

 

Telefontid: 

Du ringer bare på hverdage kl. 8 - 18

- hvis jeg ikke lige kan besvare dit opkald, så læg en besked, så vender jeg tilbage.

 

GDPR/persondata:

Du  kan trygt dele dine kontaktinformationer med mig - de bliver hos mig og bliver ikke delt med andre.

© Copyright. All Rights Reserved.