Om mig

Kontakt

Velkommen til min side

Kære du,

 

Jeg har lavet denne side til dig.


Fordi jeg bare gerne vil gøre det, jeg er bedst til. Nemlig at være mig.  Og når jeg er mig selv, så er det også muligt, at du kan være den, du er. Jeg ønsker at flere bliver bevidste om deres eget værd og fantastiske kvaliteter.


Det har taget mig lang tid at komme hertil. Jeg har gjort mig mange erfaringer - både de gode og de triste - og de har alle bidraget til at gøre mig til den, jeg er i dag - også de mest forfærdelige erfaringer, for de har også ret. Det var hverken sjovt eller rart, men det er en del af mit liv, en del af finde hjem til mig selv og være den, jeg er - og som jeg dybest set altid har været. 

 

Jeg har haft angst i flere og lange omgange. Jeg har været så ensom, at jeg egentlig helst bare ville forsvinde og dø. Jeg har iagttaget og deltaget i vores samfund gennem mange år, og det har gjort mig ked af det. Det gør mig stadig ked af det.

 

Nu handler jeg på det. Nu er jeg færdig med at være tavs. Jeg ved, at jeg vil bruge min tid på at gøre verden til et lidt bedre sted for dig og dine, mig og mine, så mange som muligt. Jeg er drevet af tanken om et paradigmeskift - en ny og mere kærlig og rummelig måde at møde et andet menneske på.


Jeg har beskæftiget mig i og omkring psykiatrien. Så: Jeg vil gerne affolke psykiatrien. Fordi jeg dybest set mener, at når et menneske møder psykiatrien, så har vi undladt at handle og hjælpe tilstrækkeligt alt, alt for længe. Vi kan blive bedre til at hjælpe hinanden, menneske til menneske. En af vejene dertil er at stoppe med at fastholde hinanden i chok, men i stedet lade kærligheden spredes som ringe i vandet. Hos mig hedder det chok release-metoden. Det er nødvendigt at handle nu, når forskningen viser, at uforløste barndomstraumer og -chok giver syge voksne, både psykisk og fysisk. Det er aldrig for sent at give slip og træde ud i frihed.

 

Vi ses derude!


Læs artiklen, der blev lavet, da jeg startede mit firma op:

https://sn.dk/Taastrup/Pia-forloeser-chok-og-traumer-i-ny-klinik/artikel/819612

Om mig

   Højdepunkter

 

  • Certificeret Chok Release Master
  • Forsker gennem fem år i bivirkninger af psykofarmaka
  • Bestyrelsesmedlem i Stemmehørernetværket i Danmark
  • Adskillige kurser om at arbejde med stemmehøring og paranoia
  • Erfaring som sundhedsfaglig medarbejder i socialpsykiatrien
  • Uddannet biolog
  • Fulgt kurset Low Arousal 2 - metodemanual til forebyggelse af vold og fremme af trivsel på bosteder
  • Mor til to