Andre siger

Andre siger 


Rikke siger: Efter en voldsom oplevelse, som sad i hele min krop og som gjorde, at jeg var fanget i nogle stresssymptomer, fik jeg EN behandling med chok release hos Pia Brandt Danborg. Endelig kunne jeg parkere oplevelsen og de tanker, der udsprang derfra. Jeg kan kun opfordre alle til at prøve chok release, hvis du har haft oplevelser, der tynger dig, eller du på anden måde føler stress og angst. Pia er meget professionel, omsorgsfuld og tryg at være sammen med🍀


Mette siger efter en behandling: Jeg har gået meget i alverdens typer af terapi, men Pia - hun kan noget ingen andre har formået at få forløst i mig. Det er magisk og smukt. Jeg har aldrig oplevet en lignende session, og jeg ved nu, at jeg er tryg og mere hel indeni, end før jeg fik min behandling. Blot en eneste behandling har allerede ændret mig og mit liv helt vildt❤️ Af hele mit hjerte TAK til dig, Pia.


Simon siger efter en behandling: TAK Pia. Du har virkelig hjulpet mig! Jeg har igennem de sidste 5 år lidt af kronisk angst pga trauma og har bl.a. brugt kognitiv terapi, trauma release terapi, somatic experiencing, EMDR, EFT, mindfulness samt almindelig samtaleterapi. Samtlige metoder har haft en kortvarig, beroligende virkning på mig. Samtidig oplevede jeg efter et par dage, at jeg faldt tilbage til det samme niveau af kronisk angst som før. Jeg læste om Pia/feona på nettet, bestilte en tid hos hende og efter én behandling har jeg nu været fri af kronisk angst og traumet bag i ca. 2 måneder. Efter en periode med meget træthed umiddelbart efter seancen, begyndte jeg at opleve et langsomt opadgående spiral - både mentalt og fysisk. I 5 år havde jeg ikke haft overskud til at træne eller passe på mig selv. Kroppen og psyken har ikke haft energi til andet end at håndtere angsten. Nu er jeg igang med at cykle ca. 60 km om ugen. Jeg har tabt mig - har fået mit selvværd og selvtillid tilbage igen og føler míg robust og tryg i mig selv ….EFTER ÉN SEANCE! Jeg har svært ved at beskrive følelsen af endelig at være fri fra sådan en langvarig, isolerende og opslidende tilstand - og er stadigvæk undrende over metoden bag...men det virker - og jeg er dybt taknemmelig til Pia for hendes hjælp. Simon.

 

 

   Chok release

- fordi kroppen taler sandt


Amalie siger: Jeg kan helt klart anbefale chok release hos Pia, fantastisk omsorgsfuld kvinde, der virkelig lægger kræfter i at hjælpe andre. Jeg har oplevet, at chok release har gjort mig symptomfri fra skizofreni en periode, og det viser bare, hvor meget chok påvirker en. Det er en fantastisk måde at få hjælp på, igennem chok release, da kernen af de problemer man har bliver bearbejdet. Tak ♥


En kunde siger efter to behandlinger: Pia har et væsen, der også er hendes metode. Helt og fuldt til stede. Fordomsfrit og legende fører hun en gennem nogle øvelser, der er så udenomssproglige og kropslige, at de mentale barrierer springes over. Som om man svæver over det hele. Forløsningen af gamle traumer sker med en lethed, som står i tydelig kontrast til det jerngreb, gamle hændelser kan have om en i nutiden. Og så endda på det mest ubevidste niveau. At kunne slippe især en gammel hændelse, som holdt mig fast i et bestemt selvbillede, har gjort, at jeg i en alder af 50 nu kan sætte grænser for andre og ikke selv påtage mig ansvaret for deres destruktivitet i en relation med mig. Det bedste er, at det sker helt uden at anstrenge mig for det.


Mette siger efter to behandlinger: Jeg har fra første chok release behandling følt mig 100% respekteret og tryg ved Pia. Da jeg har senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen, og disse bl.a. gør, at jeg har mange muskelspændinger, har jeg mærket en formindskelse af smerterne efter at have modtaget chok release af Pia. En anerkendt senfølge er også at have tandlægeskræk. For nylig fik jeg lavet en rodbehandling hos en tandlæge. For at formindske min angst er det vigtigt, at tandlægen hele tiden fortæller, hvad hun/han gør. Det glemte tandlægen, og min krop reagerede med at fryse. Da behandlingen var overstået, begyndte min krop at ryste, og jeg græd, hvilket føltes som en forløsning af det nylige traume. Det var første gang, at min krop kunne forløse et sådant traume, og jeg er ikke i tvivl om at det er resultatet af chok release. Jeg kan absolut anbefale Pia Brandt Danborg som chok release behandler.


Lene siger efter tre behandlinger: Jeg har haft angst i mange, mange år. Men nu kan jeg sige, at det er væk. Jeg er rolig, glad og tilfreds. Nu kan jeg være mig.


Steen siger: Jeg kan på det varmeste anbefale chok release behandlingen hos Pia. Efter bare een behandling var det som om, at alle mine byrder forsvandt, og at jeg kunne trække vejret frit igen. Tak Pia. 


Kristina siger efter en behandling: Jeg havde besøg af chokrelease terapeuten i mit eget hjem en formiddag. Jeg var meget spændt på, hvad det gik ud på, og hvorvidt hun kunne hjælpe mig med de mange ting, der fylder i mit sind og handicapper mig i hverdagen. Udover at være meget sød og varm var hun dygtig og professionel. Vi havde aldrig mødt hinanden før, men jeg følte mig tryg og i gode hænder. Det lykkedes mig at give slip på nogle ting, og jeg har fået det meget bedre efter hendes behandling, så jeg bedre kan være i mig selv og leve mit liv. En varm anbefaling herfra